Ondersteuning nodig?
Bel: 088 326 32 66
Need support?
Call: +31 (0)88 326 32 66

Altijd een passende back-up oplossing

Ongeacht welke back-up oplossing op dit moment bij u in gebruik is, met behulp van Damecon’s Back-up as a Service bent u in staat om uw back-up en (lange termijn) archiefdata op een veilige, gecontroleerde en efficiënte wijze op te slaan.
 
Back-up as a Service NetApp
 

KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE PRIJSLIJST

Ons motto: simplexity

In een steeds complexer wordende IT-wereld, houden wij de zaken voor u en uw medewerkers graag transparant, veilig en efficiënt. Dat merkt u bovenal aan onze end-to-end service zodat we u met maatwerk kunnen ondersteunen.

Back-up as a Service

Kies de back-up die past bij uw situatie

Back-up as a Service biedt vele voordelen, zo maakt u altijd gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologie zonder dat u hier zelf in hoeft te investeren. De kosten zijn volledig inzichtelijk, u betaalt een vast bedrag per maand. Daarnaast neemt de hoeveelheid data die u produceert onvermijdelijk toe, bij Back-up as a Service is schaalbaarheid het sleutelwoord en hoeft u zich dus nooit meer zorgen te maken over de hoeveelheid opslagruimte.

100% NetApp

Heeft u NetApp en maakt u gebruik van de data protectie functionaliteiten op basis van consistente SnapShots door middel van de SnapManagers, dan kunt u direct gebruik maken van onze replicatiediensten op basis van SnapMirror of SnapVault. Wij hanteren een geavanceerde beheermatrix voor het operationele beheer van uw replicaties. Per volume bepalen we de frequentie van uw SnapShots waarmee we de RPO en RTO kunnen beheren en retentie van uw SnapShots om uw archivering te kunnen waarborgen. De replicatie is altijd incrementeel waardoor minimale bandbreedte is vereist. De initiële “base line” replicatie kunnen we desgewenst met onze “Snowball” fysiek bij u ophalen en in ons datacenter afleveren. Deze zelfde dienst kan gebruik worden voor Disaster Recovery op locatie. Daarnaast bieden we Disaster Recovery opties en aanvullende compute mogelijkheden vanuit ons cloud platform of zelfs in AWS of Azure.

Back-up as a service replicatie

Secure S3

De veilige variant op “Simple Storage Service” (S3) van AWS. Uw opslag veilig in de cloud in Nederland. Uw data verdient een eigen postcode, zodat u kunt voldoen aan de wet– en regelgeving.  Gebaseerd op “enterprise” infrastructuren (NetApp) voor maximale bescherming en optimalisatie van uw data. Al uw data is geëncrypt en u beheert de sleutels. Wij slaan alles twee keer op in twee verschillende datacenters. Voor alle data geldt één is geen. S3 is een object gebaseerde opslag die u afneemt in een zogenaamde “bucket”. Steeds meer applicaties (bijv. PACS oplossingen in ziekenhuizen) en back-up omgevingen (zoals Commvault) kunnen rechtstreeks koppelen aan S3. Ook opslagsystemen, neem een NetApp FAS met OnTap 9.2, kunnen tegenwoordig koppelen aan S3 voor “offloading” van SnapShots, waardoor significante besparingen kunnen worden behaald.  S3 is geoptimaliseerd voor cloud en daardoor optimaal voor uw cloud opslag, back-up en archivering. Desgewenst kunnen we met onze “Snowball” service de data fysiek bij u ophalen en in ons datacenter afleveren. Secure S3 van Damecon is snel, simpel en veilig, zonder bijkomende kosten.

Back-up as a service secure s3

Cloud Back-up Gateway

Onze Cloud Back-up Gateway (CBG) is gebaseerd op NetApp Altavault (virtueel, optioneel kunnen we ook de applicance leveren) en is aanvullend op onze Secure S3 dienstverlening. De CBG dient als een ontvanger voor bestaande of nieuwe lokale back-up en archiveringsoplossingen. De weggeschreven data wordt geoptimaliseerd en geminimaliseerd (Compressie en de-duplicatie) waarna deze uiterst efficiënt geschreven wordt naar de Secure S3 cloud opslag van Damecon. Ook kan de CDG dienst doen als SnapMirror of SnapVault ontvanger met als groot voordeel dat hier ruim 3000 SnapShots kunnen worden gearchiveerd voor extra lange retentie. Daarnaast schrijft Secure S3 de data altijd twee keer weg in twee verschillende datacenters. De CBG kan dus dienstdoen als lokale back-up target omdat uw huidige oplossing geen S3 ondersteunt of omdat uw bandbreedte beperkt is en u daarom optimalisatie zoekt. Afhankelijk van uw capaciteitsbehoefte kunt u de meest geschikte CBG selecteren. Als u Snapmirror of SnapVault wilt gebruiken heeft u het voordeel dat Secure S3 direct al twee keer uw data wegschrijft wat een enorme besparing oplevert.

back-up as a service cloud backup gateway

© DAMECON GROUP B.V. 2016
- -
DISCLAIMER & COOKIES