Certificeringen van Damecon

ISAE 3402 Type I 

De ISAE 3402 type I certificering houdt in dat Damecon op door haarzelf gekozen kritische klant-processen (gebaseerd op de ITIL processen) beheersmaatregelen heeft opgezet, geïmplementeerd en uitgevoerd en vervolgens deze heeft laten controleren door een onafhankelijk auditor. De auditor heeft hierbij gebruik gemaakt van de NOREA richtlijn 3402.

De certificering geeft de klant van Damecon de zekerheid dat haar processen, die zij bij Damecon heeft ondergebracht, onder controle zijn in relatie tot de financiële verslaggeving, zowel voor de klant als de accountant van de klant.

De rapportage biedt de accountant van de klant, in het kader van de jaarrekeningcontrole, onderbouwde informatie onder de Standaard 402: ‘Overwegingen met betrekking tot controles van entiteiten die gebruikmaken van een serviceorganisatie’.

De rapportage is op verzoek beschikbaar voor klanten van Damecon en hun accountants.

Certificeringen datacenter locaties van Damecon

Smartdc

Smartdc is zowel ISO- en NEN-gecertificeerd als BORG 3 gecertificeerd.

Equinix

Datacenterlocatie AM3 van Equinix beschikt over meerdere ISO, OHSAS, PCI, DSS en SOC certificeringen.

DHPA – Dutch Hosting Providers Association

Damecon is DHPA, dat wil zeggen dat Damecon de gestelde Code of Conduct en de gedragscode Notice and Takedown volgt voor DHPA leden en een SLA (Service Level Agreement) heeft die voldoet aan de eisen van het DHPA SLA raamwerk.

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?