Ondersteuning nodig?
Bel: 088 326 32 66
Need support?
Call: +31 (0)88 326 32 66

Damecon groeit!

18 jan 2019
by Laura Reijm
Rosemarijn van Houdt versterkt Damecon

Damecon heet Rosemarijn van Houdt welkom als nieuwe collega! Ze zal het team gaan versterken als Management Assistent en zal zich voornamelijk gaan bezighouden met de ondersteuning van de Financial Director.

“Ik ben erg blij met mijn functie binnen het bedrijf. Het biedt heel veel diversiteit en op deze manier kan ik mijn verschillende kwaliteiten goed inzetten voor de groei van Damecon. Ik houd van de groeimindset van het management en de rest van het team. Er heerst een gedreven en gemotiveerde sfeer binnen het bedrijf, waarbij iedereen zich met veel energie inzet voor de groei en de klanten. Ik kijk er naar uit een waardevolle bijdrage te mogen gaan leveren in dit proces.” – aldus Rosemarijn.

Charlotte van Dam – Boeve (CFO) over de komst van Rosemarijn van Houdt: “Ik ben erg content met de komst van Rosemarijn in ons team. Ze heeft een groot logisch verstand, werkt hands-on en is zeer gedetailleerd. Eigenschappen die van waardevolle toevoeging zijn in het team wat uitvoering geeft aan mijn verantwoordelijkheden binnen Damecon.”

© DAMECON GROUP B.V. 2016
- -
DISCLAIMER & COOKIES