Ondersteuning nodig?
Bel: 088 326 32 66
Need support?
Call: +31 (0)88 326 32 66

Damecon verwerft aandeel in Prisma IT door inbreng Remotion

07 aug 2018
by Laura Reijm
Capelle aan den IJssel, 7 augustus 2018 – Damecon, leverancier van hoog beschikbare en performante hosting diensten, kondigt aan dat zij het pas aangekochte Remotion onderbrengt in Prisma IT. Alle activiteiten van software bedrijf Remotion worden ondergebracht in Prisma IT te Rotterdam. Daarmee verkrijgt Damecon een deelneming in software ontwikkelaar Prisma IT. 

Damecon, opgericht in 2009, is een allround IT-dienstverlener die veilige en schaalbare managed cloud diensten levert op haar hybride- en multi-cloud platform en klant locatie aan organisaties en bedrijven in onder meer de zorg, bouw, educatie, industrie, financiële en zakelijke dienstverlening variërend van 25 tot 500+ werkplekken. Data- en informatiemanagement en efficiënte inzet van IT zijn cruciaal voor het succes van elke organisatie. Met haar jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis biedt zij haar klanten concurrentievoordeel door middel van de optimale inzet van IT. Het leveren van de best mogelijke service voor haar klanten met maximale flexibiliteit en keuze vrijheid zonder verlies van controle is het streven.

Prisma IT brengt meer dan 25 jaar ervaring met zich mee in software development en richt zich op de juiste oplossingen voor de klant door middel van de beste beschikbare technologie en gekwalificeerde professionals. De organisatie richt zich voornamelijk op lange termijn relaties met haar klanten, onder wie de NS, Oxfam Novib, het Juridisch Loket en de Nederlandse overheid.

“De samenvoeging biedt verschillende synergie voordelen voor beide bedrijven en kunnen zo een volledig end-to-end oplossing bieden vanuit één organisatie. Vandaar dat beide bedrijven zullen verhuizen naar een gezamenlijk kantoorpand gevestigd in Rotterdam. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.” Aldus Jory van Dam, CTO, oprichter en mede-eigenaar van Damecon over de deelneming in Prisma IT.

Lees hier meer informatie over Damecon en Prisma IT.

© DAMECON GROUP B.V. 2016
- -
DISCLAIMER & COOKIES