Ondersteuning nodig?
Bel: 088 326 32 66
Need support?
Call: +31 (0)88 326 32 66

Flexibel en veilig werken in de cloud

Wij leveren end-to-end hybride clouddiensten, van VPS en e-mail tot security en data opslag diensten. Dit doen we via onze eigen infrastructuur en datacenters. We zijn volledig geïntegreerd met hyperscalers zoals AWS en Azure. Daarnaast bieden we ondersteuning bij uw eigen infrastructuur. Ons beheer en de eigen servicedesk zijn daarbij een absolute meerwaarde om u te ondersteunen bij het vinden van een oplossing die past bij uw organisatie.

& server

Naast het leveren van diensten vanuit onze cloud, leveren we oplossingen en beheren we omgevingen bij klanten op locatie. Ook begeleiden we bedrijven bij de transitie naar de cloud. Dit kan de private cloud van Damecon zijn of een partnercloud zoals  MS Azure / Office 365.

 

All-in prijs

Met het werken in de cloud maakt u gebruik van een remote desktop sessie. Hiermee maakt u verbinding met uw eigen werkplek. Altijd en overal kunnen beschikken over uw documenten levert vele voordelen op. Zo kunt u eenvoudig informatie delen met uw collega’s. En in veel gevallen bespaart u kosten.

 

In de cloud levert Damecon een standaard met diverse applicaties zoals MS Office of op maat gemaakte inrichting. De volledig geïntegreerde hosted-werkplek die Damecon aanbiedt heeft als grote voordeel de all-in prijs, zonder bijkomende kosten.

 

Maatwerk

Voor wie meer wil dan de standaard omgeving, leveren wij ook maatwerkoplossingen. Af te stemmen op uw gebruik en uit te breiden met exclusieve features. En gebruikmakend van verschillende beveiligingsniveaus. Ook voor maatwerkoplossingen hanteert Damecon een scherpe all-in-one prijs, zonder onvoorziene kosten.

 

Bekijk hoe wij werken


 

Private en hybride cloud

De private cloud is een infrastructuur die speciaal voor uw bedrijf wordt ontwikkeld en binnen uw bedrijf of bij een serviceprovider wordt gehost. Het biedt dezelfde flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie als de public cloud, maar dan met meer controle en beveiliging. Hierdoor is het een ideale optie voor grotere bedrijven of bedrijven met strenge verplichtingen ten aanzien van datamanagement, regelgeving en beveiliging.

 

De juiste cloudoplossing hoeft geen keuze tussen public of private te betekenen: de hybride cloud heeft de voordelen van beide varianten. Door niet-gevoelige zaken in de public cloud te plaatsen en bedrijfskritische zaken in de private cloud, maken we een flexibele en efficiënte oplossing. Damecon biedt de vrijheid om combinaties en keuzes te maken zonder dat u de controle verliest.

 

Pay per use

U maakt gebruik van een onderliggende high-end infrastructuur, die specifiek op uw behoefte wordt afgestemd. U betaalt alleen voor hetgeen u daadwerkelijk gebruikt. Een all-in prijs, helder, transparant, volledig ontzorgt, zonder verborgen kosten.

 

Veilig & Gecertificeerd

Bijkomend voordeel is dat bij een calamiteit op uw kantoor, zoals brand, diefstal of hardware-falen, al uw waardevolle data beschermd zijn in onze beveiligde omgeving. Damecon neemt uw ICT-zorgen uit handen, bijvoorbeeld door antivirus- en spamoplossingen, zodat u kunt focussen op uw core business.

 

De datacenters waar Damecon gebruik van maakt zijn ISO, ISAE en PCI-DSS gecertificeerd. Hiermee borgt Damecon dat in haar datacenters correct en veilig gewerkt wordt, en de informatiebeveiliging gegarandeerd is.

 

Voortdurend werken we aan het verder verbeteren van onze cybersecurity. Damecon’s nieuwste dienst is de Scrubbing Service om u te beschermen tegen kwaadwillenden die uw computernetwerk en website willen platleggen.

 

Private secure environment

Sommige informatie is van levensbelang voor uw onderneming. U wilt tot het uiterste gaan om deze maximaal te beschermen. Damecon beschikt in zijn datacenter over een fysieke, private secure environment die alleen voor u toegankelijk is. Deze cage beschikt over een eigen brandwerende toegangsdeur met vingerprintlezer/cijferslot en camerabeveiliging. De kooi heeft een blusinstallatie die werkt met zuurstofverdringing, zodat alle apparatuur altijd intact blijft en al uw informatie behouden.

 

Hosting

Damecon biedt cloud-webhosting aan: een nieuwe vorm van webhosting op meerdere, aan elkaar gekoppelde servers. De beschikbaarheid, betrouwbaarheid en snelheid van uw website zullen aanzienlijk toenemen. Bovendien maakt cloud-webhosting een hoge mate van schaalbaarheid mogelijk.
Damecon stelt u in staat om schommelingen in bezoekersaantallen op uw website op te vangen. Bij pieken voegt u eenvoudig meer servers toe, in periodes met minder bezoekers brengt u de servercapaciteit makkelijk terug. Op afstand, vanuit uw eigen kantoor! Via een eigen portal logt u in voor het beheer van uw website en de domeingegevens. Omdat u alleen betaalt voor wat u bij Damecon afneemt, is het ook een uiterst kosteneffectieve manier van webhosting.

Damecon maakt gebruik van drie fysiek gescheiden servers. Mocht er bijvoorbeeld in het geval van een calamiteit een server uitvallen, dan blijft uw website gewoon bereikbaar! Bovendien is onze servicedesk 24/7 per telefoon of e-mail bereikbaar voor ondersteuning. Desgewenst kan Damecon ook het volledige beheer voor zijn rekening nemen, inclusief het aanvragen van uw domeinnaam.

 

Security

Het betrouwbaar beschermen van uw data is uiteraard van het grootste belang. Deze moet te allen tijde veilig zijn in de cloud. Om dit te garanderen voldoet onze cloud aan de nieuwste veiligheidseisen. Damecon levert standaard security diensten als firewall, spamfilter en anti-malware. Hier houdt onze dienst echter niet op want data is gebaat bij aanvullende bescherming. Hiervoor onderscheiden wij vier soorten databeveiliging; Malicious en Non-Malicious, zowel van binnen uit als buiten af.
De basis voor aanvullende bescherming is logging voor auditability en tracability. Voor mogelijke lekken van binnen uit beschikken we over DLP (Data Leak Prevention) oplossingen aangevuld met data classificatie, zowel automatisch als user based. Mogelijke lekken van buiten af worden opgevangen door ATP (Advanced Threat Protection) diensten. Deze extra oplossingen versterken en bewaken de werking van de standaard security diensten.
Om daarnaast de kwetsbaarheid en potentiële verbeteringen op het gebied van weerbaarheid in kaart te brengen, biedt onze partner XSecutive begeleiding en ondersteuning op juridisch, financieel en IT-technisch gebied.

Prijzen IaaS

IaaS
VMware vCloud
VPS
Windows Base Server
IaaS opties

Ons team staat voor u klaar

& wij vertellen u alles over onze dienstverlening

John Vankoningsveld
senior consultant
Randy Kroos
servicedesk engineer
Michiel van Ommeren
Senior system engineer
Jory van Dam
technical director
Lees meer over DameconLees meer over Damecon

Bekijk onze andere diensten

& storage

& storage

Opslagdiensten per workload.
Toegesneden op uw gebruik,
beschermingsniveau en datadoelstellingen.

Meer over storageMeer over storage

& storage

& datacenter

Werk flexibel en veilig in de cloud, met onze end-to-end hybride clouddiensten, van business process services en e-mail tot informatiebeveiliging.

Meer over datacenter Meer over datacenter

& storage

& werkplek

Damecon biedt een
volledig geïntegreerde
cloud-werkplek:
een totale desktopoplossing,
inclusief telefoon,
e-mail & virusprotectie.

Meer over werkplekMeer over werkplek

& storage

& service

Klantenservice op enterpriseniveau.
Binnen 60 seconden contact,
direct hulp met real-time inzicht en oplossingsgarantie.

MEER OVER SERVICEMEER OVER SERVICE

& neem contact met ons op

& contact us

Bezoekadres
Visit us

Hoofdweg 178
3067 GJ Rotterdam
The Netherlands

© DAMECON GROUP B.V. 2016
- -
DISCLAIMER & COOKIES