Back-ups zijn voor veel organisaties tijdrovend en ingewikkeld. Wil je hier niet meer naar om hoeven kijken dan is de Damecon Back-up as a Service een ideale oplossing. Een back-up oplossing die bij jou past op basis van back-up of replicatie. Damecon maakt back-ups altijd op basis van NetApp of Veeam. Wij zorgen voor back-ups of replicatie van kritieke systemen en beschikbaarheid van de benodigde opslagcapaciteit.

Voordelen van Back-up as a Service

Back-up as a Service biedt vele voordelen. Zo maak je altijd gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologie zonder hier zelf in te hoeven investeren. Kosten zijn volledig inzichtelijk: je betaalt een vast bedrag per maand. Daarnaast neemt de hoeveelheid data die wordt geproduceerd onvermijdelijk toe. Back-up as a Service biedt schaalbaarheid. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over de hoeveelheid opslagruimte.

  • Data altijd beschikbaar

  • Data veilig buiten de deur

  • Schaalbaarheid van opslagruimte

  • Instelbare frequentie en bewaartermijnen

  • Damecon business continuity en disaster recovery diensten

  • Verbonden aan Amazon Web Services en Microsoft Azure voor bijvoorbeeld uitwijk mogelijkheden

Secure S3

Secure S3 is een veilige, eenvoudige en voordelige oplossing voor back-up, archivering en productie. Je data staat veilig in de cloud in Nederland.

Cloud Exchange

Damecon is met haar managed cloud is Damecon direct verbonden aan public clouds als AWS, Azure en Google door middel van Cloud Exchange.

Back-up oplossingen bij Damecon

Naast Back-up as a Service biedt Damecon de volgende back-up oplossingen.

Back-up oplossingen voor AWS en Azure. Voorkom het risico op data corruptie, een bug of een crypto: Damecon verzorgt de back-up van omgevingen in Azure en AWS waardoor je applicaties worden veiliggesteld.

Back-up oplossingen voor Office 365 en Salesforce. Met de Software as a Service back-up oplossingen beschermt Damecon je gegevens tegen bedreigingen of onbedoelde verwijdering in de cloud.

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?