Damecon levert een breed scala aan cloud opslag diensten van hoog performance NFS – Network File System – opslag tot schaalbare SMB file opslag en extreem veilige S3 object gebaseerde opslag, zowel vanuit de Damecon managed cloud als vanuit Azure of AWS. Door de unieke Data Fabric diensten zijn deze omgevingen met elkaar verbonden en kan data consistent en beheerd worden verplaatst over de cloud omgevingen zodat de data altijd daar is waar deze nodig is voor de workloads of andere cloud functionaliteiten zoals artificial intelligence, big data en machine learning.

Damecon levert Enterprise SLA’s waarbij data worden opslagen en verplaatst naar jouw behoeften. Data worden dus opgeslagen waar en wanneer je wilt. Deze freedom of choice maakt de oplossing uniek. Cloud opslag bij Damecon kan plaatsvinden in de vorm van file, block of object based opslag.

Object based opslag

Object based opslag is de meest veilige en eenvoudige opslag voor in de cloud. Bij object based opslag worden er metadata toegevoegd aan gegevens waardoor ze beter gezocht en gevonden kunnen geworden. Dit is ideaal voor big data toepassingen en gebeurt op basis van secure S3. Damecon regelt daarnaast ook de beschikbaarheid, snelheid en redundantie op basis van de behoeften en uiteraard volledig beveiligd. Data opgeslagen in de secure S3 cloud van Damecon worden opgeslagen op twee locaties in Nederland.

Door het toevoegen van metadata verreik je de gegevens door middel van tags waardoor ze makkelijk vindbaar zijn. Data verreikt met metadata en tags kunnen worden gebruikt voor analytics, artificial intelligence, machine learning en elastic search.

Secure S3

Secure S3 is een veilige, eenvoudige en voordelige oplossing voor back-up, archivering en productie. Je data staat veilig in de Damecon managed cloud in Nederland.

StorXS

Met StorXS zijn je bestanden vanaf elk apparaat toegankelijk en kun je op een veilige manier bestanden delen. Je bestanden staan namelijk opgeslagen in de cloud.

Cloud Opslag platformen

In samenwerking met NetApp biedt Damecon opslag diensten vanuit onze eigen cloud en in Azure en AWS, zoals Cloud Volume Services en Cloud Volume Ontap.

De Data Fabric maakt het mogelijk om gegevens op het hoogst mogelijke niveau consistent te verplaatsen en opslaan in de cloud.

Damecon Cloud Opslag

Azure Cloud Opslag

AWS Cloud Opslag

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?