Volgens onze wet- en regelgeving moeten data voor een langere periode bewaard worden. Wanneer deze archivering niet noodzakelijk is voor de eigen bedrijfsvoering kan het kostbaar gelegenheid worden.

Damecon biedt een archiveringsoplossing waarbij data altijd beschikbaar zijn tegen een vaste prijs per maand per gigabyte. Deze archiveringsoplossing is schaalbaar en data worden opgeslagen in twee verschillende datacenter locaties. Omdat niet alle data die worden opgeslagen leesbaar of bereikbaar hoeven te zijn, zorgt de archiveringsoplossing voor een back-up en een leesbaar formaat.

Data archivering bij Damecon is een lange termijn oplossing voor back-ups die direct naar de disc worden geschreven. Een kostenefficiënte oplossing, aangezien je op basis van Secure S3 alleen betaalt voor wat je gebruikt. Deze vorm van data archivering is goedkoper dan wanneer je data opslaat die je dagelijks of wekelijks gebruikt. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid tot het uitbreiden van de meta-descriptie waardoor data eenvoudig vindbaar zijn. Hierdoor creëer je ook big data waarin patronen herkend kunnen worden.

Voordelen van Data Archivering

  • Data opgeslagen in Nederland

  • Je data snel, veilig en beschikbaar

  • Kostenefficiënte manier van data opslag

  • Voldoet aan GDPR wet- en regelgeving

Secure S3

Secure S3 is een veilige, eenvoudige en voordelige oplossing voor back-up, archivering en productie. Je data staat veilig in de Cloud in Nederland.

Data Fabric

Verplaats je data consistent en op een veilige wijze te verplaatsen tussen on premise, managed cloud en public cloud locaties.

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?