Voor de bedrijfscontinuïteit van je organisatie is het belangrijk onmisbare functies te behouden tijdens, maar ook na een calamiteit. Damecon biedt niet alleen uitwijkmogelijkheden om je te helpen tijdens noodgevallen, maar ook Disaster Recovery as a Service (DraaS) om je data en applicaties te beschermen. DRaaS beschermt applicaties en gegevens tegen storingen als gevolg van calamiteiten. Het geeft je organisatie een totale systeemback-up en zorgt hiermee voor bedrijfscontinuïteit.

Wanneer servers niet meer werken, biedt Damecon een uitwijk server of volledige infrastructuur waardoor je altijd verder kan werken en de data veilig opgeslagen blijven. Ook de overige benodigde (netwerk-) infrastructuur kan door Damecon geleverd worden. Disaster Recovery as a Service biedt daarmee een totaaloplossing waarbij data, applicaties en websites beschikbaar blijven gedurende calamiteiten.

Afhankelijk van jouw specifieke wensen en behoeften is er keuze tussen verschillende de recovery tijden – RPO en RTO. Het snelste dat Damecon aanbiedt is een RPO van bijna 0. Dit betekent dat er synchrone replicaties draaien of dat er meerdere snapshots per uur worden gemaakt van je data. Dit gebeurt in combinatie met bijvoorbeeld Log-Shipping waardoor de gebruiker het niet merkt wanneer er iets uitvalt. Het is ook mogelijk om over te gaan op een RTO van 30 of zelfs 5 minuten of minder.

Daarom Disaster Recovery as a Service

  • Disaster survival

  • Business continuity

  • Regelgeving en compliance

  • Combinatie test / dev is mogelijk

  • Kosten reductie

Secure S3

Secure S3 is een veilige, eenvoudige en voordelige oplossing voor back-up, archivering en productie. Je data staat veilig in de Cloud in Nederland.

Data Fabric

Verplaats je data consistent en op een veilige wijze te verplaatsen tussen on premise, managed cloud en public cloud locaties.

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?