Als organisatie kun je om verschillende redenen gegevens willen opslaan, beheren en bewaren op je eigen locatie. Dit is bijvoorbeeld het geval voor ziekenhuizen, producenten of organisaties die te maken hebben met bewaarplicht. Damecon levert hardware om data veilig op locatie op te slaan.

Voor het beheren van de lokale storage omgeving zijn technische kennis en resources vereist. Naast dataopslag op locatie biedt Damecon ook diensten aan als implementatie, beheer en back-up van je data, zodat ze op een veilige manier worden opgeslagen. Damecon biedt haar diensten aan voor file-, block- en object-based opslag.

Damecon regelt beschikbaarheid, snelheid en redundantie op het platform op basis van je behoeften, uiteraard volledig beveiligd. De object storage van Secure S3 is perfect geschikt om eenvoudig data naar toe te migreren en archiveren voor verschillende toepassingen en kosten besparingen.

Private Cloud

Data Fabric stelt je in staat om data consistent en op een veilige wijze te verplaatsen tussen on premise, Damecon managed cloud en public cloud locaties.

Deze unieke hybride-cloudaanpak stelt je in staat voor iedere applicatie-omgeving de beste opslagplaats te kiezen tegen de laagste kosten.

Data is technisch gezien misschien wel het meest waardevolle bezit van je organisatie. Hoe bewaar je die data op een veilige manier?

Secure S3 is een veilige, eenvoudige en voordelige oplossing voor back-up, archivering en productie. Je data staat veilig in de cloud in Nederland.

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?