Secure S3 is een zeer krachtige en flexibele (hybride) cloud storage service, waarmee je een vrijwel onbeperkte hoeveelheid data kostenefficiënt en veilig kan opslaan. Secure S3 van Damecon is een veilige, eenvoudige én voordelige oplossing voor:

Archivering

Zowel actieve als inactieve archief data wordt versleuteld en redundant opgeslagen op de meest prijsgunstige wijze.

Back-up en recovery

De onderliggende technologie van Secure S3 maakt het een ideaal platform om back-ups op te slaan en terug te halen.

Data-analyse en dataverrijking

Big data toepassingen, A.I. en deep learning zijn allemaal gebaseerd op object storage, zoals met Secure S3.

Data offloading

Wanneer je Secure S3 combineert met een storage systeem die data offloading ondersteunt, wordt inactieve bedrijfskritische data automatisch in Secure S3 geplaatst.

Wat is Secure S3?

Secure S3 is een platform voor object based dataopslag. Damecon Secure S3 heeft een eenvoudige web services-interface die je kunt gebruiken om elke hoeveelheid gegevens op te slaan die je op elk moment op kunt halen. Secure S3 is de veilige variant op “Simple Storage Service” – S3 – van AWS. Je data staan veilig in de cloud in Nederland. Voor maximale bescherming en optimalisatie van je data, zijn al je data voorzien van encryptie. Je beheert zelf de sleutels.

Secure S3 is verkrijgbaar vanaf € 0,05 per GB

Data veilig opgeslagen

Op twee datacenterlocaties in Nederland

Altijd en overal toegankelijk

24/7 toegang tot je data

Kosten efficiënt

Je betaalt voor wat je gebruikt

Transparant

Geen verborgen of bijkomende kosten

Data Fabric

Data Fabric stelt je in staat om data consistent en op een veilige wijze te verplaatsen tussen On Premise, Damecon Managed Cloud en Public Cloud locaties.

Deze unieke hybride-cloudaanpak stelt je in staat voor iedere applicatie-omgeving de beste opslagplaats te kiezen tegen de laagste kosten.

Secure S3

Secure S3 van Damecon is een schaalbare en kostenefficiënte managed oplossing voor de opslag en het beheer van grote hoeveelheden data: ookwel dé onderscheidende factor in iedere nieuwe opslag strategie. Secure S3 van Damecon is gebaseerd op StorageGRID van NetApp. Lees hier meer over de technische ins and outs oplossing.

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?