Het gemak van de cloud in termen van flexibiliteit en schaalbaarheid naar behoefte op locatie is een eis in het huidige IT-landschap. Bedrijven voelen immers een groeiende druk om efficiënter en meer agile om te gaan met resources. Daarnaast speelt voor het opslaan en verwerken van data in de cloud een steeds grotere rol.

Een Hybrid Cloud Infrastructure is de oplossing voor je on premise workloads. Het verhoogt de wendbaarheid van je bedrijf door voorspelbare prestaties te leveren op een flexibele, efficiënte architectuur die eenvoudig te implementeren en te gebruiken is beheren.

Door middel van Hybrid Cloud Infrastructure van NetApp is het mogelijk om je lokale infrastructuur te verbinden aan een cloud geïntegreerde infrastructuur; de Damecon Managed Cloud en de Cloud Exchange. Dit betekent onder andere dat de data vanuit je lokale infrastructuur consistent over en weer verplaatst kan worden naar de Damecon Managed Cloud en de Public Cloud, dit noemt Damecon Data Fabric. Daarnaast biedt deze vorm van infrastructuur beschikbaarheid en archivering.

NetApp onderscheidt zich met haar Hybrid Cloud Infrastructure op 3 vlakken

Schaalbaarheid in storage en compute

De schaalbaarheid van storage en compute is onafhankelijk van elkaar mogelijk. Daarbij kun je de benodigde resources toe te wijzen aan workloads.

Verbonden met de cloud

Door middel van de NetApp HCI kun je gebruik maken van de cloud exchange waardoor je als organisatie verbonden bent met de cloud.

Quality of service

Op storage niveau kun je een minimale performance afspreken. Het is mogelijk om verschillende workloads op het HCI platform te draaien.

Hybrid Cloud Infrastructure

Meer weten over een Hybrid Cloud Infrastructure? Download het whitepaper voor meer informatie.

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?