Met haar Managed Services beheert Damecon de diensten en hardware die wij aanbieden, zowel op locatie van de klant als op afstand. De Managed Services Engineers zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar voor incidenten.

Managed Services

Damecon ontzorgt de klant in het beheer van apparaten op locatie. Of het nu gaat om het beheer van servers, storage en netwerken of om het beheer van de lokale werkplek.

Managed Services

Damecon verzorgt niet alleen migraties en installaties, maar als leverancier van onder andere NetApp en Dell levert Damecon ook diverse hardware.

Onze Damecon consultants helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Managed Services

Alle Damecon diensten worden aangeboden inclusief bijbehorende licenties. Uiteraard is het ook mogelijk om licenties te kopen voor deze producten zonder verdere diensten af te nemen.

IT & clouddienstverlening

Trust · Innovate · Grow

Damecon is een IT- & clouddienstverlener en helpt mensen en organisaties innoveren door middel van IT. Daarbij stellen we de data van de klant centraal waardoor wij unieke diensten hebben ontwikkeld.

IT & clouddienstverlening

Innoveer met Damecon

Met onze set aan unieke diensten ontzorgt Damecon de klant volledig, zodat er meer ruimte ontstaat voor innovatie en ontwikkeling binnen de organisatie van de klant.

Bekijk ook onze Professional Services en Managed Cloud

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?