Met haar professional services helpt Damecon je bij je transitie naar de cloud. Zo is Damecon met haar professional services expert in het uitvoeren van zowel projectimplementaties, installaties als migraties van je data.

Professional Services
Migraties

Onze Damecon specialisten dekken risico’s af met hun up-to-date kennis en ervaring en zorgen voor een succesvolle migratie van je omgeving. Dit kan gaan om een migratie naar een compleet nieuwe omgeving, maar ook bij het upgraden van een huidige omgeving bieden onze specialisten ondersteuning.

Professional Services
Training & Consulting

Damecon is expert in het geven van advies en trainingen aan organisaties. Dit kan op basis van een gesprek, op basis van een health check of inventarisatie.

Professional Services
Licenties

Al onze Damecon diensten worden aangeboden inclusief bijbehorende licenties. Uiteraard is het ook mogelijk om licenties te kopen voor deze producten, zonder verdere diensten af te nemen.

Private Cloud
Hardware

Damecon verzorgt niet alleen migratie en installatie, maar levert ook hardware. Als leverancier van onder andere NetApp en Dell levert Damecon diverse hardware. De consultants van Damecon helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Neem contact met ons op
IT & clouddienstverlening

Trust · Innovate · Grow

Met haar IT & clouddienstverlening helpt Damecon mensen en organisaties innoveren door middel van IT. Daarbij stellen we de data van de klant centraal waardoor wij unieke diensten hebben ontwikkeld.

Lees meer
IT & clouddienstverlening

Innoveer met Damecon

Met onze set aan unieke diensten ontzorgt Damecon de klant volledig, zodat er meer ruimte ontstaat voor innovatie en ontwikkeling binnen de organisatie van de klant.

Lees meer

Bekijk ook onze Servicedesk en managed services

Servicedesk
Managed Services

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?

Neem contact met ons op