Damecon verzorgt de connectiviteit tussen private cloud, Damecon Managed Cloud en public cloud omgevingen op zowel een veilige als snelle manier.

Indien je als klant een ruimte huurt in de private racks of suite in een van de Damecon datacenterlocaties, een zogenaamde colocatie, gebruik je het Damecon netwerk. Dankzij dit netwerk ben je direct verbonden met de Damecon managed cloud en de Damecon Cloud Exchange. De Cloud Exchange betekent bovendien dat je de data gemakkelijk, veilig en snel kan verplaatsen tussen je prive omgeving en public cloud omgevingen.

Private Cloud

De Damecon datacenterlocaties zijn zowel op een unieke als een veilige en snelle manier met elkaar verbonden. Als klant ben je verbonden aan deze datacenterlocaties door middel van interconnects, daardoor ben je primair verbonden met Damecon. Vanuit de datacenterlocaties wordt er een veilige verbinding met het internet geleverd.

Connectiviteit

Als organisatie wil je beschikken over snel en veilig internet, kortom een internetverbinding die voldoende capaciteit biedt voor je bedrijfsactiviteiten. Damecon denkt met je mee over passende internetlijnen, waarbij een veilige en snelle verbinding centraal staat. Damecon kan 1 IP blok op glasvezel- en ADSL leveren waardoor we de beschikbaarheid en redundantie kunnen garanderen.

Secure S3

Data kosten efficiënt opslaan in de cloud: Secure S3 is de onderscheidende factor in iedere nieuwe opslag strategie.

Data Fabric

Verplaats je data consistent en op een veilige wijze tussen on premise, managed cloud en public cloud locaties door middel van Data Fabric.

Damecon heeft de data gevestigd in twee datacenterlocaties in Nederland.

Deze opslaglocaties in Rotterdam en Amsterdam noemen wij de Damecon Managed Cloud.

Bekijk ook onze private- en public cloud oplossingen

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?