Een private cloud bestaat uit hardware waar zowel je data staat opgeslagen als je applicaties op draaien voor je eigen omgeving. Je private cloud kan draaien op je eigen locatie of in een datacenter colocatie, bijvoorbeeld bij Damecon. Staat je data op je eigen locatie en wil je het data beheer uitbesteden vanwege bijvoorbeeld gebrek aan kennis en recources? Of wil je gedeeltelijk of volledig over naar de cloud? Damecon biedt IT & clouddienstverlening voor private cloud, managed cloud en public cloud omgevingen.

Private Cloud

De Hybrid Cloud Infrastructure van NetApp verbindt je lokale infrastructuur aan een cloud geïntegreerde infrastructuur. Daardoor kan data vanuit je lokale infrastructuur consistent over en weer worden verplaatst naar de Damecon managed cloud en public cloud locaties.

Private Cloud

Indien je de hardware van je private cloud wil verplaatsen van een on premise locatie naar een datacenterlocatie van Damecon, dan huur je een zogenaamde colocatie. Het huren van een colocatie is zowel mogelijk in een private rack als suite van een Damecon datacenterlocatie. Hierdoor kun je optioneel het Damecon netwerk gebruiken dat in directe verbinding staat met de Damecon managed cloud en de Cloud Exchange.

Private Cloud

Damecon datacenterlocaties zijn niet alleen op een unieke, maar ook op een veilige en snelle manier met elkaar verbonden. Als klant ben je verbonden aan deze datacenterlocaties door middel van interconnects. Hierdoor ben je primair verbonden met Damecon en wordt er vanuit de datacenterlocaties een veilige verbinding met het internet geleverd.

Private Cloud

Wil je een deel van je data op eigen locatie en een deel van je data buiten de deur plaatsen? Data Fabric stelt je in staat om je data consistent en op een veilige wijze te verplaatsen tussen zowel de on premise omgeving als Damecon datacenterlocaties en public cloud locaties.

Damecon levert benodigde hard- en software voor de infrastructuur op locatie of op de colocatie.

Bekijk ook onze Managed- en Professional Services

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?