Het komt steeds vaker voor dat organisaties er voor kiezen om de data te verplaatsen naar public cloud locaties. Echter, het verplaatsen van je data naar deze omgevingen vereist specialistische kennis en resources. Het is dan ook mogelijk om onze hulp in te schakelen.

Als officiële partner van Amazon Web Services en Azure verzorgt Damecon je specifieke infrastructuur vraag voor de workloads en aanvullende functionaliteiten in de publieke cloud omgevingen. Damecon verzorgt het verplaatsen van data zowel naar als tussen on-premise, managed cloud, public cloud omgevingen door middel van de unieke Data Fabric oplossing.

Damecon heeft een eigen Cloud Exchange integratie met aanbieders als Amazon Web Services en Microsoft Azure. Bovendien stelt deze integratie Damecon in staat haar dienstverlening op basis van andere public cloud leveranciers en populaire SaaS applicaties aan te bieden.

Voordelen van de publieke cloud dienstverlening bij Damecon

  • Voor alle type clouddiensten

  • 24/7 beschikbaarheid van de Damecon Servicedesk

  • Een vast aanspreekpunt voor je dienstverlening

  • Eenvoudige facturatie voor alle diensten van Damecon

Damecon is gespecialiseerd partner van Microsoft Azure en Amazon Web Services

‘Single contact, single contract, single invoice’ – Damecon

Secure S3

Data kosten efficiënt opslaan in de cloud: Secure S3 is de onderscheidende factor in iedere nieuwe opslag strategie.

Data Fabric

Verplaats je data consistent en op een veilige wijze tussen on premise, managed cloud en public cloud locaties door middel van Data Fabric.

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?