Ondersteuning nodig?
Bel: 088 326 32 66
Need support?
Call: +31 (0)88 326 32 66

Marco Kahr versterkt Damecon

11 jan 2019
by Laura Reijm
Nieuwe collega Marco Kahr

Het nieuwe jaar gaat fantastisch van start met de komst van onze nieuwe collega Marco Kahr. Hij gaat aan de slag als Compliance & Process Officer en heeft de primaire taak om de certificeringen (ISAE / ISO / NEN) met de organisatie te behalen en te behouden. Naast deze certificeringen is hij ook verantwoordelijk voor het opzetten en herzien van alle interne processen.

Marco heeft bedrijfskunde gestudeerd, waarna hij als Internal Auditor voor een Electro Technische Groothandel in het buitenland heeft gewerkt. Hierna heeft hij 9 jaar als Compliance Officer gewerkt  bij Intrum Justitia (Credit Management). Daarnaast heeft hij zich de laatste 3 jaar gespecialiseerd in Privacy en het AVG/GDPR gereed maken van organisaties als: Intrum Justitia Europe, PVH Europe (Tommy Hilfiger) en Teva Pharmaceutical. Als Compliance & Process Officer heeft hij zowel nationaal als internationaal veel ervaring opgedaan.

In zijn vrije tijd houdt Marco van het kijken naar Engelse detective series en gaat hij graag naar de bioscoop. Verder houdt hij van veel lezen, klassieke Engelse auto’s, af en toe joggen en lekker eten. 😉

Rob Christ, CCO van Damecon, over de komst van Marco: “We kijken er naar uit om samen te werken met Marco. Als managed cloud dienstverlener die zowel hybride- als multi-cloud oplossingen levert zijn certificeringen onontbeerlijk. Daarnaast is standaardisatie van processen de juiste inregeling van de AVG vereisten én essentieel voor het waarborgen van onze dienstverlening naar onze klanten en verdere groei.”

© DAMECON GROUP B.V. 2016
- -
DISCLAIMER & COOKIES