Afgelopen maand is Jeroen gestart als Senior Technisch Consultant. Met zijn ervaring is Jeroen een waardevolle aanvulling aan het projecten team bij Damecon.

Jeroen is in het verleden zijn loopbaan gestart als Servicedesk Medewerker waarna hij is doorgegroeid als Project Medewerker en Systeembeheerder. Hier heeft hij specialistische kennis opgedaan in Microsoft, met name Office 365 cloud (ook wel bekend als Azure). Jeroen werkt momenteel samen met onze bestaande Project Consultants en ondersteunt het team met zijn kennis over Microsoft Office 365. Daarbij start Jeroen met cloud gerelateerde projecten met betrekking tot private en public cloud.

“Door samen te werken met Jeroen gaan we innovatie brengen op het gebied van ‘samenwerken’. Alleen als we echt samenwerken, kunnen we onze technologie optimaal inzetten voor onze klanten”, aldus Jory van Dam, Technical Director.

In zijn vrije tijd is Jeroen vaak in de keuken te vinden om zijn favoriete Italiaanse gerechten te bereiden. Tijdens vakantie’s staat hij het liefst op de piste met vrienden en familie voor een actieve en gezellige tijd.

Welkom bij het Damecon team Jeroen, wij kijken uit naar een heerlijke tiramisu! 😉