Bij de lancering van de nieuwe website heeft Damecon een nieuwe huisstijl aangenomen samen met een nieuwe slogan. Het bekende ‘cloud & more’ is vervangen door ‘Trust · Innovate · Grow’.

Als IT- & clouddienstverlener helpt Damecon organisaties innoveren door middel van IT. Wij hebben unieke managed cloud diensten ontwikkeld waarbij de data van onze klant altijd centraal staan. Digitale transformatie en cloud transitie zijn onderwerpen die bij iedere organisatie op de agenda staan. Met de unieke dienstverlening van Damecon kun je maximaal profiteren van alles wat cloud te beiden heeft, in welke vorm dan ook.

In al onze samenwerkingen staan onze kernwaarden centraal:

  • Trust
    Het uitbesteden van data en IT-processen vergt wederzijds vertrouwen. We gaan tenslotte aan de slag met misschien wel het belangrijkste onderdeel van een organisatie: data. Vertrouwen dat we hier integer en professioneel mee omgaan is dan ook zeer belangrijk, zowel binnen onze eigen organisatie als in de relatie met onze klanten.
  • Innovate
    Door het uitbesteden van clouddiensten aan Damecon en het partnership door vertrouwen, kunnen we ondersteunen met innovatie en een digitale transformatie ontwikkelen. We bieden hiervoor unieke dataoplossingen aan, afgestemd op de behoeften van de klant. Met onze set aan unieke diensten ontzorgen we onze klanten, zodat zij zich bezig kunnen houden met verdere innovatie en ontwikkeling binnen de eigen organisatie.
  • Grow
    De uitbesteding van de clouddiensten, partnership en innovatie leidt tot nieuwe mogelijkheden en groei. En juist groei is cruciaal, niet alleen voor onze klanten en hun organisaties maar ook voor onze samenleving in het geheel. Groei is dan ook in al haar facetten terug te zien: bij onze medewerkers, bij onze klanten en bij Damecon zelf.

“Als team helpen we de klant innoveren en zodoende groeien we gezamenlijk. Dat gebeurt bij ons op basis van vertrouwen. Trust · Innovate · Grow sluit aan bij de visie van Damecon en de waarden waar wij voor staan, we doen namelijk meer dan alleen IT & clouddienstverlening” aldus Laura Reijm, Marketing & Communication Manager.