Wij zijn aanwezig op de Zorg & ICT beurs 2020

Van 7 tot en met 9 april is Damecon aanwezig op de Zorg & ICT 2020 in Jaarbeurs Utrecht. Op deze beurs zullen wij informatie uitwisselen met betrekking tot ‘slimme dataopslag’.

Ziekenhuizen en andere zorginstellingen hebben in toenemende mate te maken met grote hoeveelheden data. Daarnaast neemt de bewaartermijn van data een steeds belangrijkere rol in. Een uitdaging van zorgorganisaties is het organiseren en structureren van de data om dit op een efficiënte en kostentechnisch voordelige manier slim op te slaan. Damecon is als IT- & clouddienstverlener gespecialiseerd dataopslag waarbij het mogelijk is om data te kenmerken. Hierdoor wordt datamanagement en data opslag ingeregeld naar de behoefte van de instelling.

Voor ziekenhuizen en zorginstellingen gelden meerdere uitdagingen dan de toename van data. Onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens Zorg & ICT hebben betrekking tot de de volgende onderwerpen:

  • Steeds meer toepassingen produceren grote hoeveelheden data en files door o.a. camera’s, deze toepassingen generen zware bestanden als foto en film.
  • Door wet- en regelgeving gelden langere bewaarperiodes van data, bovendien dient de data veilig en compliant bewaard te worden.
  • Belangrijke informatie dient snel beschikbaar te zijn, minder belangrijke data bewaren op kostenbesparende opslag.
  • Schaalbare dataopslag, snel en gemakkelijk uitbreiden.
  • Kostenbesparingen door slimme dataopslag oplossingen, zowel in house als in de cloud.
  • Door de juiste manier van dataopslag de basis leggen om in te spelen op nieuwe technologieën zoals artificiële intelligentie.

Als zorgverlener wil je je richten op het juist verlenen van de zorg aan het bed. Als kennispartner voorzien wij onze klanten uit de zorg van slimme dataoplossingen om deze uitdagingen aan te gaan.

Wil je meer te weten komen over slimme dataoplossingen voor ziekenhuizen en zorginstelling? Meld je dan hier gratis aan voor Zorg & ICT 2020.