Damecon is een IT & clouddienstverlener en helpt mensen en organisaties innoveren door middel van IT.

Daarbij stellen we de data van de klant centraal waardoor wij unieke diensten hebben ontwikkeld.

Trust

Bij Damecon vinden wij wederzijds vertrouwen belangrijk. We gaan ten slotte aan de slag met wellicht het belangrijkste onderdeel van de organisatie van de klant: haar data.

Innovate

Wanneer er wederzijds vertrouwen heerst tussen beide partijen gaan we samen innoveren. Dit doen we onder andere door onze unieke dataoplossingen toe te passen aan de hand van de behoefte van de klant. Innovatie is een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van de klant.

Grow

Zonder innovatie is er geen groei mogelijk. Dit is niet alleen belangrijk voor de organisatie, maar voor de gehele samenleving.

Ons DNA

Wie zijn wij?

Damecon biedt de klant totale ontzorging en onderscheidt zich door een snelle en veilige omgeving met hoge beschikbaarheid. Daardoor kan de klant verandering mogelijk kan maken in haar eigen bedrijfsprocessen.

In de komende jaren wil Damecon dé toonaangevende dienstverlener zijn op het gebied van IT- en clouddiensten. Damecon onderscheidt zich in een zowel een uniek aanbod van gepersonaliseerde diensten als een technisch robuuste en datacentrische infrastructuur en de garanties die we daarop afgegeven. Zo zorgt Damecon dat elke organisatie kan excelleren.

Hoe is Damecon ontstaan?

In de loop van zijn carrière valt het CTO Jory van Dam op dat het gros van de IT-dienstverleners haar klanten geen volledige ontzorging biedt. Een gat in de markt dat met de oprichting van de Damecon denktank in 2009 slim wordt opgevuld. “Ik zag dat het beter kon en die kans heb ik met beide handen aangegrepen.”

In 2012 bundelt Van Dam krachten met CFO Charlotte van Dam – Boeve en is Damecon in haar huidige vorm opgericht. Charlotte is verantwoordelijk voor Finance, HR en Processes en vervult daarmee een belangrijke rol in de ondersteunde kant van de organisatie. Sinds 2016 versterkt Rob Christ het team als CCO. Rob is de oprichter van Databasement (verkocht aan Proact) en is met de nodige kennis en ervaring in de wereld van data opslag, -management en informatiebeveiliging een onmisbare aanvulling.

Inmiddels runnen de compagnons het snelgroeiende en succesvolle Damecon. Met Damecon is een portfolio neergezet waarmee groei binnen de markt gerealiseerd kan worden. Ook Cloubrid, XSecutive and StorXS zijn binnen Damecon ondergebracht.

Innoveer met Damecon

Damecon biedt diensten aan op het gebied van werkplek, managed cloud, data opslag, security en cloud control.

Met haar set aan unieke diensten wordt de klant volledig ontzorgd,

zodat er meer ruimte ontstaat voor innovatie en ontwikkeling binnen de eigen organisatie.

Datacentrische infrastructuur

Dit maakt het mogelijk om data en applicaties van de klant te verplaatsen naar locaties die voor de klant het meest efficiënt zijn.

Hoge beschikbaarheid en garanties

Met een snelle en veilige omgeving kan de klant zich focussen op haar core business en de ontwikkeling van eigen bedrijfsprocessen.

Één aanspreekpunt

Damecon verzorgt de dienstverlening op al haar diensten, zo heeft de klant maar een aanspreekpunt.

“Fysiologic ECG Services levert een ‘FIRST CLASS’ ECG service aan zorgverleners en

werkt daarom dan ook alleen met ‘FIRST CLASS’ leveranciers zoals Damecon.”

Robert den Engelsman, CEO Fysiologic ECG Services

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?