Ondersteuning nodig?
Bel: 088 326 32 66
Need support?
Call: +31 (0)88 326 32 66

Persoonlijk betrokken en professioneel

We zijn trots op onze end-to-end cloudoplossingen en onze servicedesk op enterprise-niveau. Maar het zijn onze mensen die het daadwerkelijke verschil maken. De uitdaging om de beste oplossing te bieden is wat ons boeit. Daarom ervaren wij kennisontwikkeling niet als een must maar als een teamsport. En zien we integer- en proactief handelen als onze core-business. Het hart van Damecon.

Over Damecon

Onze doelstelling

Vanaf het ontstaan van Damecon hebben wij altijd maar één doel voor ogen gehad: het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten. Daarom investeren we een groot gedeelte van onze winst linea-recta in de ontwikkeling van onze eigen service-infrastructuur. Onze kwalitatieve, persoonlijke service is ons mission-statement, ons punt aan de horizon en de lat waartegen we alles afzetten wat we doen. Dat is de belofte waar u ons ten alle tijd op kunt afrekenen. Wij kunnen u namelijk alleen dan optimaal ontzorgen.

Onze kennis

Wij staan altijd voor u klaar met onze deskundigheid. Damecon mag zichzelf expert noemen op het gebied van virtualisatie, networking en storage. Deze expertise ondersteunen onze hoog gecertificeerde medewerkers. Onze certificeringen omvatten o.a.:

  • Netapp NCIE
  • Cisco CCNP
  • VMWare VCP
  • VMWare Professional Service Provider
  • Microsoft Tier 1 Partner

Naast de eigen medewerkers, beschikt Damecon over een groot netwerk van partners die ingezet kunnen worden voor ICT-projecten. Onze toegevoegde waarde uit zich in heldere communicatie en het bewaken van planningen en processen op zowel organisatorisch als technisch uitvoerend vlak. Wij zijn actief in verschillende branches, zoals de transport- bouw-, verzekerings- en beveiligingswereld, en vinden voor elke branche een geschikte oplossing.

Onze partners
Save

Save

Save

Save

Ons team staat voor u klaar

& wij vertellen u alles over onze dienstverlening

Charlotte van Dam - Boeve
Financial Director
Jory van Dam
Technical Director
Alexander Pols
Senior system engineer
Rob Christ
Commercial Director
Lees meer over DameconLees meer over Damecon

Bekijk onze diensten

& storage

& storage

Opslagdiensten per workload. Toegesneden op uw gebruik, beschermingsniveau en datadoelstellingen.
Meer over storageMeer over storage
& storage

& datacenter

Werk flexibel en veilig in de cloud, met onze end-to-end hybride clouddiensten, van business process services en e-mail tot informatiebeveiliging.
Meer over datacenter Meer over datacenter
& storage

& werkplek

Damecon biedt een volledig geïntegreerde cloud-werkplek: een totale desktopoplossing, inclusief telefoon, e-mail & virusprotectie.
Meer over werkplekMeer over werkplek
& storage

& service

Klantenservice op enterpriseniveau. Binnen 60 seconden contact, direct hulp met real-time inzicht en oplossingsgarantie.
MEER OVER SERVICEMEER OVER SERVICE

& neem contact met ons op

& contact us

Bezoekadres
Visit us

Hoofdweg 178
3067 GJ Rotterdam
The Netherlands

© DAMECON GROUP B.V. 2016
- -
DISCLAIMER & COOKIES