Ondersteuning nodig?
Bel: 088 326 32 66
Need support?
Call: +31 (0)88 326 32 66

Samenwerken met medisch grafische data

27 feb 2019
by Laura Reijm
Samenwerken met medisch grafische data

Damecon komt samen met Nvidia, Palo Alto en NetApp met een oplossing waarbij medische specialisten altijd en overal toegang hebben tot grafische medische gegevens en 3D beelden op iedere werkplek of thuis. Zorgverleners kunnen door middel van deze oplossing samenwerken met medische data vanuit een centraal opslagpunt, zonder de data en controle uit handen te geven.

Voor zorgverleners is het van belang dat verschillende medisch specialisten efficiënt kunnen werken met elektronische patiëntendossiers. Patiënten, huisartsen en de behandeld arts zijn gebaat met toegang tot deze gegevens. Tegelijkertijd moet de informatie worden beschermd om de privacy van de patiënt te waarborgen.

In samenwerking met Nvidia, Palo Alto en NetApp heeft Damecon een 100% veilige Medisch Grafisch Geaccelereerde Werkplek ontworpen, waarbij alle relevante informatie uit het medisch dossier van een patiënt direct toegankelijk is voor alle betrokkenen in het zorgproces van de patiënt. De werkplek is grafisch geaccelereerd om toepassingen binnen het ziekenhuis op basis van Medical Imaging te kunnen ondersteunen.

De ruwe data, zoals de patiëntgegevens- en informatie staan centraal opgeslagen, waardoor de data niet verplaatst hoeft te worden. Dit heeft als resultaat dat de beveiliging centraal geregeld kan worden en lijnverbindingen niet onnodig belast worden. Deze unieke oplossing maakt het mogelijk om het renderen van medische afbeeldingen grafisch geëxcelleerd op elk gewenst apparaat te laten plaatsvinden: desktop, tablet of zelfs smartphone.

Wil je meer informatie betreffende deze oplossing? Schrijf je in voor het evenement op 4 april voor de ochtend of de middag sessie, waar NetApp, Palo Alto, Nvidia en Damecon uitgebreid op deze oplossing in zullen gaan, of lees het whitepaper!  

© DAMECON GROUP B.V. 2016
- -
DISCLAIMER & COOKIES