Ondersteuning nodig?
Bel: 088 326 32 66
Need support?
Call: +31 (0)88 326 32 66

Object based storage

Veilig en flexibel uw data bewaren

 

Data is misschien wel het waardevolste bezit van uw organisatie. Hoe bewaart u die data op een veilige manier? En voldoet u aan de meest actuele wet – en regelgeving rondom privacy (GDPR) en bewaarplichten? Secure S3 is een veilige, eenvoudige en voordelige oplossing voor back-up, archivering en productie.

 

Neem nu contact op!

SecureS3

Ons motto: simplexity

In een steeds complexer wordende IT-wereld, houden wij de zaken voor u en uw medewerkers graag transparant, veilig en efficiënt. Dat merkt u bovenal aan onze end-to-end service zodat we u met maatwerk kunnen ondersteunen.

Wat is Secure S3?

 

De veilige variant op “Simple Storage Service” (S3) van AWS of Blob storage van Azure. Uw opslag veilig in de cloud in Nederland. Uw data verdient een eigen veilige en aanwijsbare postcode, zodat u kunt voldoen aan de wet– en regelgeving. Gebaseerd op “enterprise” infrastructuren (NetApp) voor maximale bescherming en optimalisatie van uw data. Al uw data is geëncrypt en u beheert de sleutels. Wij slaan alles twee keer op in twee verschillende datacenters in Nederland. Voor alle data geldt: ‘één is geen’. S3 en Blob is object based storage die u afneemt in een zogenaamde “bucket”. Steeds meer applicaties (bijv. PACS oplossingen in ziekenhuizen) en back-up/archief omgevingen (zoals Commvault, Veeam, Rubrik, …) kunnen rechtstreeks koppelen aan S3. Ook opslagsystemen, neem een NetApp FAS met OnTap 9.2 of Elastifile, kunnen tegenwoordig koppelen aan S3 voor “offloading” van SnapShots, waardoor significante besparingen kunnen worden behaald. S3 is geoptimaliseerd voor cloud en daardoor optimaal voor uw cloud opslag t.b.v. back-up en archivering. Desgewenst kunnen we met onze “Snowball” service de data fysiek bij u ophalen en in ons datacenter afleveren. Secure S3 van Damecon is snel, simpel en veilig, zonder bijkomende kosten.

© DAMECON GROUP B.V. 2016
- -
DISCLAIMER & COOKIES