Diensten die zich afspelen binnen de public cloud beveiligt Damecon vanuit een centrale beveiligingsmodule. Damecon past Security en informatiebeveiliging maatregelen hierop aan, zodat de klant veilig kan werken met data en applicaties die zich bevinden in Amazon, AWS en Office 365.

Aperture met Palo Alto Networks

In samenwerking met Palo Alto Networks regelt Damecon on-premise en cloud beveiliging op basis van applicatie whitelisting en gedrag. Dit betekent dat de next generation firewall van je organisatie alleen activiteiten toelaat die je zelf hebt goedgekeurd. Deze unieke vorm van beveiliging is ontstaan naar aanleiding van de snelle ontwikkelingen rondom cloud transitie.

Nieuwe risico’s en gaten in de zichtbaarheid van de beveiliging onstaan met het toenemende gebruik van software-as-a-service (SaaS) applicaties, wat malware verspreiding en datalek mogelijk maakt. Met de Aperture SaaS beveiliging van Palo Alto Networks heb je weer een compleet inzicht in je netwerk èn gedetailleerde informatie over gebruikers-, folder- en file-activiteiten binnen sanctioned SaaS-applicaties.

Aperture Threat Intelligence Cloud maakt deel uit van het Next Generation Platform van Palo Alto Networks. Door netwerk, cloud en endpoint security te combineren met vergevorderde threat intelligentie in een geïntegreerd security platform, biedt Aperture zichtbaarheid en controle binnen SaaS applicaties. Met het Next Generation Platform van Palo Alto Networks hebt je een end-to-end beveiligingsoplossing.

Voordelen van Aperture

  • Terugwerkende analysevan gegevensblootstelling.

  • Complete zichtbaarheidvan alle gebruikers, folders en file activiteiten, met een gedetailleerde analyse.

  • Verregaande analyse van dagelijks gebruik, waardoor je snel kan vaststellen of er zich binnen je netwerk een risico bevindt.

  • Mogelijkheid om gebruikers in quarantaine te zetten op het moment dat een overtreding plaatsvindt.

  • Geavanceerde threat protectie die bekende bedreigingen blokkeert en onbekende bedreigingen herkent en vervolgens blokkeert.

Damecon heeft de data gevestigd in twee datacenterlocaties in Nederland.

Deze opslaglocaties in Rotterdam en Amsterdam noemen wij de Damecon Managed Cloud.

Bekijk ook onze andere cloud diensten

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?