Een organisaties is kwetsbaar op belangrijke data, want data zijn uniek en waardevol. Data wil je dan ook goed beveiligen.

Het is niet altijd nodig om alle data even goed te beveiligen. Vaak is het zo dat je als organisatie op 20 procent van de data kwetsbaar bent en op 80 procent van de data niet. Deze specifieke data wil je daarom identificeren, isoleren en/of verplaatsen, zodat dit gericht kan worden beveiligd.

Weet je wat de gevoelige data binnen jouw organisatie zijn? Om data goed te kunnen beveiligen, is het van belang om te weten waar deze gevoelige informatie zich bevindt.

Wanneer je als organisatie goed in beeld hebt waar gevoelige informatie zich bevindt, kunnen data worden voorzien van een label. Op basis van het label kun je de informatie sturen om ervoor te zorgen dat je als organisatie niet iets mist.

Damecon verzorgt Data Leak Prevention – DLP – op het endpoint en het netwerk van de organisatie. Dit zorgt voor het voorkomen van datalekken of het kwijtraken van data. DLP zorgt voor maximale beveiliging en is tevens de oplossing voor de certificeringseisen die gesteld kunnen worden aan je organisatie.

Zorg dat je inzicht hebt in je kwetsbaarheden, zodat je maatregelen kunt treffen voor de veiligheid van informatie en gegevens.

Met het gebruik van slimme technieken, protocollen en een veilige inrichting van processen kun je veel problemen voorkomen.

Bekijk ook onze Damecon Managed Cloud en Werkplek diensten

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?