Werkplek

De ideale werkplek voor thuis, onderweg en op kantoor

Werkplek2020-07-14T08:58:03+02:00

Een ideale werkplek voor op kantoor, onderweg en thuis waardoor je altijd en overal en daardoor flexibel kan werken. Damecon biedt Office 365 licenties voor de lokale werkplek en cloud werkplekken vanuit de managed cloud van Damecon. De Office 365 licenties draaien op je lokale werkplek op je lokale infrastructuur.

Met Office 365 licenties beschik je over alle basisfunctionaliteiten van Office 365. Uiteraard kan dit worden aangevuld met oplossingen op maat.

De Damecon Cloud Werkplek bestaat uit een virtuele desktop die draait in de datacenterlocaties van Damecon. Hierdoor biedt de werkplek mobiliteit en flexibiliteit.

De Office 365 Cloud Werkplek bestaat uit een virtuele desktop die draait in de datacenterlocaties van Damecon. De werkplek biedt hoge beschikbaarheid en mobiliteit.

Uitbreidingen voor je werkplek

Je werkplek beheerd, beveiligd en beschikbaar op elk gewenst apparaat.

Kies uit de aanvullende opties voor een werkplek op maat.

CGOB De Flevopolder is klant bij Damecon

“Voor elke werkplek wordt er een passende oplossing gevonden.”

Danielle Rebel, CGOB de Flevopolder

MS Teams

Samenwerken via Microsoft Teams

Microsoft Teams van Office 365 is een professionele werkruimte ‘in de cloud’ waarbij je onder andere kunt (video)bellen, chatten, bestanden delen en plannen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw organisatie.

Benieuwd hoe Damecon je organisatie verder kan helpen?

Go to Top