Ondersteuning nodig?
Bel: 088 326 32 66
Need support?
Call: +31 (0)88 326 32 66

Uw werkplek in de cloud, veilig en voordelig

Altijd en overal eenvoudig informatie delen met collega’s via remote-desktop, terwijl u kosten bespaart. Dat is Damecon werkplek, een volledig geïntegreerde hosted-werkplek in de cloud.

& Werkplek

Keuzevrijheid en flexibiliteit in cloud-oplossingen voor je werkplek

Geen enkele organisatie is hetzelfde en wensen, behoeften en functionaliteiten kunnen per onderneming verschillen. Daarom kan ook geen enkele IT- of cloudoplossing hetzelfde zijn, maar werken wij met bouwstenen uit onze dienstencatalogus. Zie het als een menukaart waar je diverse keuzes kunt maken die bij jouw organisatie passen. Wij zorgen ervoor dat jouw werkplek 3.0 voldoet aan de wensen en eisen van gebruikers. Ook houden we rekening met beschikbaarheid, opslag van data, back-up, beveiliging van informatie en privacy én de nieuwste trends. Dat alles – uiteraard – tegen zo laag mogelijke kosten. Het Mix & Match principe zorgt voor keuzevrijheid en de mogelijkheid om standaarddiensten in een maatpak te gieten. Zo maken we gebruik van standaardoplossingen zoals Microsoft’s Office365, maar waar nodig vullen we deze aan met maatwerkoplossingen, altijd specifiek afgestemd op jóuw organisatie.

 

Download de whitepaper Werplek 3.0 – Mix&Match

Eenvoudig en zorgeloos informatie delen

Een Damecon all-in werkplek biedt voordelen qua kostenbesparing. Terwijl u gebruik maakt van dezelfde functionaliteiten als bij een fysieke desktopomgeving. Denk aan: naadloos synchroniseren van contacten, e-mail en agenda met al uw devices, het beheren van meerdere mailboxen en het verbinden met remote desktop. Daarbij beschikt u over een digitale kluis voor het veilig delen van bestanden, spam en virusafhandeling en back-up & restore. Uw werkplek is compleet uitgerust met telefonie (VoIP), en is desgewenst aan te vullen met Office 365. Alles voor een transparante, vaste prijs.

 

Basis online werkplek

De hosted-werkplek in de cloud van Damecon biedt een standaard set aan applicaties op het gebied van e-mail, printen, scannen en internet access. Samen te stellen op basis van de wensen van uw organisatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maatwerk online werkplek

Damecon biedt ook een volledig op maat gemaakte online werkplek. Dit betekent dat u via uw eigen virtuele servers gebruik kunt maken van een, uitsluitend voor u, gereserveerde omgeving. Volledig ingericht op basis van uw eigen wensen. Vraag naar de mogelijkheden van een online werkplek op maat.

Office 365

Als CSP Tier 1 partner van Microsoft mag onze Office 365 integratie gerust uniek worden genoemd. Damecon is niet simpelweg een doorgeefluik voor Office 365. Wij beheren zelf het licentiemodel en de data. Indien gewenst kunnen wij Office 365 volledig op maat aanbieden, draaiend vanaf onze eigen datacenters. Zo garanderen wij dat de software altijd aansluit op uw specifieke wensen en behoeften.

Digitale kluis

Veilig en gemakkelijk delen zowel binnen als buiten uw organisatie. Zo wilt u uw waardevolle data gebruiken. Onze digitale kluis is gebouwd voor zakelijk gebruik, gebaseerd op een gebruikelijke beheersbare file server structuur en niet beperkt tot persoonsgebonden accounts. Dit maakt het mogelijk data veilig en eenvoudig te beheren vanaf elke locatie met ieder device. Altijd inzichtelijk wie wat met welke data wanneer heeft gedaan, hierdoor bent u voorbereid op de wet meldplicht datalekken.

VoIP

VoIP integratie ontbreekt uiteraard niet aan uw Damecon all-in werkplek in de cloud. Ook deze dienst geniet onze end-to-end service, van migratie en beheer tot een digitale receptioniste aan toe. Zo wordt de traditionele telefoonkabel definitief ‘doorgeknipt’ en bent u evengoed overal bereikbaar op dezelfde lijn. Dit flexibele communiceren is voorzien van desktopbediening en verhoogt de productiviteit.

 

Asset & Licentie Management

Iedere Damecon werkplek is standaard voorzien van Asset Management, om zo te garanderen dat er altijd optimaal inzicht is in de aanwezige assets en de benodigde licenties worden gecontroleerd (BSA). Deze volledige inventarisatie van assets en licentiegebruik is de spil van een compliant werkplek. Licentie Management sluit hier perfect op aan. Dankzij juridische onderbouwing kunnen altijd de juiste hoeveelheid licenties worden ingekocht. Aanvullend op Licentie Management biedt Damecon de optie snel en professioneel uw licenties voor onder andere Microsoft, Office365 en VMware te leveren tegen scherpe prijzen voor dubbel voordeel!

Updates & back-up

Damecon zorgt ervoor dat uw omgeving altijd up-to-date is. Wij installeren de laatste updates, spamfilter en virusscanner zonder dat u daarnaar hoeft om te kijken. Eens per dag maken wij een volledige back-up van uw omgeving, die tot 30 dagen terug op te vragen is. De omgevingen van Damecon hebben een uptime garantie van maar liefst 99,5%.

 

Service

Support is vast onderdeel van onze dienstverlening. Daarom staat onze servicedesk altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij allerlei vraagstukken. De engineers zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Daarnaast kunt u via een selfserviceportal inzicht krijgen in de status van uw incident. In geval van calamiteiten staat er 24/7 een team klaar om direct aan de slag te gaan.

Prijzen Werkplek

Werkplek 3.0 - Mix&Match
Hosted Werkplek
Werkplek 3.0 - Mix&Match
Lokale werkplek (alternatief Thin-Client)
Werkplek 3.0 - Mix&Match
Totale werkplek
Werkplek 3.0 - Mix&Match
Hosted Mail (Exchange)
Aanvullende opties

Ons team staat voor u klaar

& wij vertellen u alles over onze dienstverlening

Julian van Dam
Servicedesk engineer
Randy Kroos
infrastructure engineer
John Vankoningsveld
manager infrastructure
Wim Vos
NOC engineer
Lees meer over DameconLees meer over Damecon

Bekijk onze andere diensten

& storage

& storage

Opslagdiensten per workload.
Toegesneden op uw gebruik,
beschermingsniveau en datadoelstellingen.

Meer over storageMeer over storage

& storage

& datacenter

Werk flexibel en veilig in de cloud, met onze end-to-end hybride clouddiensten, van business process services en e-mail tot informatiebeveiliging.

Meer over datacenter Meer over datacenter

& storage

& werkplek

Damecon biedt een
volledig geïntegreerde
cloud-werkplek:
een totale desktopoplossing,
inclusief telefoon,
e-mail & virusprotectie.

Meer over werkplekMeer over werkplek

& storage

& service

Klantenservice op enterpriseniveau.
Binnen 60 seconden contact,
direct hulp met real-time inzicht en oplossingsgarantie.

MEER OVER SERVICEMEER OVER SERVICE

& neem contact met ons op

& contact us

Bezoekadres
Visit us

Hoofdweg 178
3067 GJ Rotterdam
The Netherlands

© DAMECON GROUP B.V. 2016
- -
DISCLAIMER & COOKIES